vineri, 28 august 2009

umbrele trecutului

nu inteleg un singur lucru: dece trecutul tot revine in prezent? dece nu poate sa ramana acolo si sa nu mai incerce sa imi desire putinele iluzii pe care le-am creat?dc daca este trecut.. nu ramane acolo undeva in spate..intr-un coltisor uitat framatat de atata amar de vreme.. .. peste care timpul si-a spus cuvantul ?





miercuri, 26 august 2009

Pretul Greselilor


Pff .. "oricine greseste.. nimeni nu este perfect".. dece din cauza unei singure greseli se spulbera totul..? dc nu poate sa fie totul ca inainte? dc tot esti aratat cu degetul din cauza faptelor din trecut? ma macina grav chestia asta...

Dece atunci cand urmarile greselilor se vad atat de inevitabil auzi reprosuri din partea celorlalti? recunoasc ca ai gresit dar nu pot sa te ierte.. in fond si la urma urmei .. oricine geseste chiar si ei.. doar ca exista persoane care trec usor peste toate astea..si persoane care nu vor sa ierte.. si care uita ca la nevoie ai fost alaturi de ei pe motiv ca.. "domne in ultimele 2 sapt m-ai neglijat.. nu asa fac prietenii!!" ok am inteles... exista momente in viata fiecaruia cand vrei un moment de liniste.. vrei .. sa reflectezi aspura greselilor tale ..sa gasesti punctele alea in care ai dat-o in bara sa le notezi sa le analizezi..sa incerci sa nu mai faci aceeasi greseala de 3 ori..

Oricum... din toate astea invat si eu cv.. cam tarziu..dar invat ..sa nu-mi las prietenii la oparte indiferent de ce se intampla pt k tot ei imi sunt aproape... ideea era ca nu i-am neglijat in totalitate..sau cel putin asa zic eu..
Totul se rezuma la greselile comise si la icnercarea de a readuce totul la ce a fost ianainte ..dar cu parere de rau.. nu pot face lucrurile ca odinioara! n-am stiut sa profit de unele clipe..si aqum este prea tarziu!

Pe langa toate astea.. tot din cauza greselilor sunt hotarata sa las totul in urma si sa reiau totul de la zero.. cum eu sunt dependenta de net.. si alte prostii sunt hotarata sa renunt la tot.. sau cel putin o vreme.. sa se uite de mine.. sa vad cine imi este si cn nu aproape.. este un fel de incercare.. pe care nu prea sunt in masura sa ii pun pe prietenii mei..nu am nici un drept.. incepand de aqum.. sunt.. alta eu :)


luni, 24 august 2009

sunt studentaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oficial sunt studenta :X:X:X:X


i feeeeelll so good pam pam so good pam pam \:d/ waaa! =))


succes mie :X:X:X:X:X

joi, 20 august 2009

Dragul meu, sa-mi intelegi defectele.

Dragul meu, sa-mi intelegi defectele.


Daca sunt depresiva, inseamna ca am nevoie de linistea, echilibru, sangele si viata ta ca sa-mi revin. Inseamna ca atunci cand o sa-mi revin, o sa ti le intorc inzecit.

-Daca plang nu inseamna ca sunt isterica. Inseamna ca sunt vie si ca pot sa te fac pe tine sa zambesti.
-Daca sunt nervoasa nu inseamna ca am ajuns la capatul puterilor. Inseamna ca ma pregatesc sa fiu femeia buna, blanda si dragastoasa care iti alina tie noptile, le face senine, le scutura de nori sau le picteaza in culori de stele.
-Daca sunt depresiva, inseamna ca am nevoie de linistea, echilibru, sangele si viata ta ca sa-mi revin. Inseamna ca atunci cand o sa-mi revin, o sa ti le intorc inzecit.
-Daca vorbesc prea mult e pentru ca ma simt completata de tacerea ta. Cuvintele mele sunt banale, dar nu tintuiesc in durere. Sunt pentru ridurile din coltul gurii pe care ador sa le destind. Pentru amuzamentul din ochi, pentru zambetul din buze, pentru felul in care incerci sa le cauti semnificatii si sa le dai atentie.
-Daca nu ma satur de tine e pentru ca te-as vrea cu mine o eternitate, iar tu imi promiti minim o viata. Orele, zilele, saptamanile... sunt masurabile. Pentru un suflet insetat si infometat, clipele nu sunt niciodata de ajuns.
-Daca tac cu zilele nu inseamna ca e ceva in neregula cu mine. E pentru ca vreau sa te privesc vorbind, pentru ca vreau sa-ti simt cuvintele cum ma invaluie fara tinta, pentru ca pari atat de naiv cand te straduiesti sa imi intelegi tacerea.
-Daca iti refuz bratele noaptea, e pentru ca as fi de acord sa ma sufoci cu totul. Deja mi s-a taiat respiratia...
-Daca sunt geloasa, nu e pentru ca nu am incredere in tine, ci in mine...
-Daca ti se pare ca sunt credula e pentru ca am incredere oarba in cuvintele tale.
-Daca sunt posesiva e pentru ca am facut un cult din obiectul iubirii mele. Nimeni nu are dreptul sa ma opreasca din dorinta de a fi singura si unica ta iubire.
-Daca stau cu orele la shopping e pentru ca incerc sa-mi dau seama cum e sa stai cu orele savurand o bere cu amicii.
-Daca te intrebi cum de o buna parte din finante se indreapta cu pasi siguri catre farduri, e pentru ca, cu orice pret, trebuie sa iti par frumoasa. Frumoasa ta, dar nu a lumii...
-Daca petrec prea mult timp in fata oglinzii, inseamna ca ma ingrijoreaza gandul ca vreodata ai putea sa nu ma mai gasesti minunata.
-Daca sunt prea afectuoasa, e pentru ca nu imi place sa fiu oricum. Iar mai simplu si natural de atat chiar nu pot fi.
-Daca sunt putin nesigura, e pentru ca din cand in cand am nevoie de confirmari care sa-mi aminteasca ca sunt plina de incredere in mine si in tine. In noi amandoi!
-Daca sunt vulnerabila, e pentru ca nu pot sa fac intotdeauna pe scorpia de gheata.
-Daca ti se pare ca vreau sa-mi dai intotdeauna dreptate, e pentru ca imi este ciuda sa recunosc ca ar putea sa fie tocmai invers.
-Daca ma uit atat de fix in ochii tai nu o fac pentru reprosuri, ci ca sa-mi reazem capul de pieptul si sa simt cea mai intensa si cuceritoare caldura emanata de vreo fiinta omenesca.
-Daca vreau cu atata insistenta sa fugim intr-un concediu e pentru ca imi este grozav de dor de tine si de inceputul nostru. Sunt femeie inainte de toate!

marți, 18 august 2009

pasiunea mea nemarginita pt mare

one life one love..







Mi-as dori sa daramam impreuna semnul INTERZIS












trance

>

Trance este un stil al muzicii electronice, având la bază stilul techno, apărut în vestul Europei la începutul anilor 1990, caracterizat printr-o linie melodică densă şi intens stratificată.
Trance este un stil muzical relativ recent. Rădăcinile sale ca stil al genului electronic se găsesc în cadrul muzicii techno, când la începutul anilor 1990 în cluburile din vestul Europei îşi făcea apariţia un nou stil muzical, stilul trance. Caracterizat printr-un ritm profund, o construcţie puternic stratificată şi printr-un beat uşor care este întrerupt uneori pentru a atrage atenţia asupra unei inserţii vocale trance-ul creează o ceea ce unii numesc “uplift”, o senzaţie deosebită de oricare alta pe care o poate insufla un gen muzical, întrecută probabil în intensitate doar de ritmurile clasice de tobe şi vocalizele corale.

Muzica trance o evoluat în mai multe substiluri. Acestea converg uneori din sinteza trance cu alte stiluri muzicale precum progresive sau house. Astfel cele mai comune variaţii de trance pe lângă trance-ul pur, mereu inovator dar din păcate supus prea mult influenţelor comerciale, în familia trance se află: progressive trance (caracterizat printr-o dezvoltare treptată şi lentă a liniei melodice); vocal trance (substil puternic rimat în care statul vocal este dominant); hard trace (un trance-house mix latura house venind, în principal, cu reprizele acute de beat şi accentul de bass); psy-trance (se individualizează prin bătăi de bass acute şi frecvente pe întreaga durată a firului melodic; provine de la psychedelic, care are temelii mult mai vechi decât trance-ul în sine, şi care este considerat adesea sinonim cu stilul goa-trance (trance-dance), caracterizat, mai ales, prin ritmuri de origine indiană); şi trance ambiental( cu o linie melodică uşoară, fără accente evidente de bass).Trebuie aici menţionat stilul dream care este un fel de copil al trance-ului fără a fi un stil trance în sine, dar poate fi caracterizat ca un trance purificat şi rarefiat, de toate influenţele şi în special de substratul techno care reprezintă baza liniei trance.



Trance-ul ca stil muzical s-a potenţiat pe teritoriul Europei, dar a pătruns într-o mai mică măsură şi pe teritoriul Americii de Nord. În America au apărut primele ritmuri techno, dar cu toate acestea, aici muzica trance a fost primită cu reticenţă, un singur factor stimulând răspândirea în această zonă – pirateria prin intermediul Internetului. În Europa de-a lungul timpului, Germania a fost şi este centrul trance.



Cei 15 ani nu au fost suficienţi ca trance-ul să primească o definiţie clară. Trance-ul continuă să fie asociat, cu consumul de droguri. Factori precum asocierea nefastă între numele stilului şi starea de euforie indusă de droguri, faptul că trance-ul se ascultă în unele cluburi, unde puţini au cultură muzicală, dar mulţi au un apetit deosebit pentru alcool şi uneori pentru narcotice şi mai ales indiferenţa cu care unii continuă să trateze acest stil au condus la asocierea dintre trance şi droguri.

De cE?


si iata-ma intoarsa de la mare.. proaspat bronzata.. cu mintea la valurile mari la soare..ideea e alta .. dc in fiecare an tre sa se repete povestea? cam ironic.. anu asta am fost fix in acelasi loc ca anu trecut..doar ca .. fara tine..si cu umbra trecutului dupa mine
anu viitor probabil tot acolo o sa fiu dar..sper fara tine fara el fara nimic ..doar eu si marea oare se poate? :)) frustrant? :)))bai ce ma oftic



nu stiu ce dracu regret :)) de fiecare data a fost frumos.. pana s-a terminat .. atunci au inceput toate gandurile negre.. nashpa..gen EU .. despic firu in coishpe.. :)) why? shouldn't i forget? or should i change my life instead.. before it's changing me?