vineri, 26 februarie 2010

Spre Far


" Vai ce frumos!" Caci i se oferea in fata imensa farfurie cu apa albastra, avand in centru Farul ingalbenit de vreme, distant, auster; iar in dreapta ca puteai cuprinde cu ochiul, estopandu-se si pierdandu'se in ondulari molcome, se insirau dunele verzi, acoperite de ierburi nebune si miscatoare, ce mereu pareau s-o ia la fuga catre un tinut lunar, nelocuit de muritori.



Veneau in acel loc, seara de seara, atrasi parca de o necesitate. S-ar fi spus ca apa dezradacia si facea sa pluteasca gandurile, care altmiteri, pe uscat, devenisera strangulante, ba, imprima chiar si trupurilor un fel de destindere fizica. Intai pulsatia culorii inunda golful albastru si inima se dilata odata cu ea, iar trupul plutea, pentru ca o clipa mai traziu sa fie stavilit si inghetat in inturecimea usturatoare a valurilor rascolite. Apoi, de dupa stanca mare si neagra, aproape in fiecare seara tasnea o tramba uriasa de apa alburie; si in timp ce-o asteptai, urmareai, pepalida semiluna a golfului, val dupa val pulverizand, iar si iar, o ceata sfidatoare.

duminică, 14 februarie 2010

All These Things I Hate (Revolve Around Me)


V day.. because today is 14 feb.

Irisii..

persoanele ipocrite

minciuna

manelele/cocalarii implicit..

":)"

prietenii falsi

formidabilul trio (pretenii stiu de ce)

pofta de ciocolata

frigul (iarna)

ploaia

a doua sansa

trecutul

greselile

lacrimile

speranta

sansele ratate

melodiile emo din pc meu

sâmbătă, 13 februarie 2010

eu sau ei?

am inebunit eu ? sau s-a tampit lumea? .. detalii? hmm mai bine nu.. as umple postul de injuraturi si chiar n-am nervii necesari sa fac asta .. merg pe ideea ca ei sunt de vina, nu eu!!!

marți, 9 februarie 2010

zapada..mare..valuri ATB

da bine...! recunosc.. sunt topita dupa tot ce inseamna mare.. si cum a doua mea pasiune este muzica ( trance de preferabil) am descoperit o mel.. ce-i drept e cam veche...dar.. m-a facut sa ma simt ca la mare desi.. afara e zapada pana la genunchi

joi, 4 februarie 2010

NU!

visul ei este deformat de realitatea crunta..trist.. parca ii era mai bine in vis.. totul era perfect.. Si de asta se blocheaza din nou..cauta linistea in miile de ganduri si cauta sa se regaseasca .. dar s-a pierdut pe drum.. nu se mai gaseste in multime ..nu poate sa isi croiasca drumul printre atatea regrete..

"nu te framanta sa iti explici viata"

miercuri, 3 februarie 2010

sentimente ... and stuFF



.. statea intinsa in podul casei si privea cum apune soarele..privea cum intreaga camera era patrunsa de soare .. acei patru pereti purtau amprenta saruturilor si a viselor acum prafuite.. Era liniste..aceeasi liniste opaca din totdeauna..
Ii simtea respiratia intrerupta de soapte curgand spre gat , contempland fiecare miscare , simtindu’i fiecare fior , tresarind la atingerea degetelor lui ferme ce o cuprindeau lasand’o fara aer . O tinea strans de mana , inclestandu’si degetele intr’o eternitate plumburie a carei cheie se pierduse’n sufletul lui .
Erau doi copii ce vorbeau cu inima , se priveau prin atingeri si simteau prin sarut . Doi copii ce acum zambesc doar privind in trecut .