luni, 28 iunie 2010

Scris pe trup.. II






Draga Louise,

Te iubesc mai mult decat viata insasi. N'am cunoscut niciodata o fericire mai mare decat cea alaturi de tine. Nici nu am stiut ca e posibila o asemenea fericire. Poate dragostea sa aibe consistenta? Pentru mine, este ceva palpabil, sentimentele dintre noi le cantaresc in palme asa cum iti cantaresc capul cand ti-l tin in maini. Ma agat de dragoste asa cum se agata un alpinist de franghie. Stiam ca drumul nostru va fi greu de urcat, dar nu m-am gandit ca vom ajunge la o stanca atat de abrupta. Am putea s-o urcam, stiu asta, dar tu vei fi cea care va duce tot greul.
In seara asta am sa plec, nu stiu unde, tot ce stiu e ca nu ma voi mai intoarce. Nu trebuie sa pleci din apartament, am facut aranjamentele necesare. Vei di in siguranta in casa mea, dar nu si in bratele mele. Daca raman, tu vei fi cea care se va chinui in ghearele durerii, fara ajutor. Nu verau sa platesti cu viata dragostea noastra. Daca as putea sa fac schimb, mi-as da cu mare bucurie viata in schimbul vietii tale. Ai venit la mine cu hainele pe tine, a fost destul. Gata, louise. Nu mai vreau sa-mi dai nimic. Mi-ai dat deja totul.
Ma voi gandi la tine in fiecare zi, de multe ori pe zi. Trupul meu are imprimat peste tot desenul mainii tale. Pielea ta e si a mea. M-ai descifrat, si acum sunt usor de citit. Mesajul este unul foarte simplu: dragostea mea pentru tine. Vreau sa traiesti. Iarta-mi greselile. Iarta-ma.

joi, 24 iunie 2010

Scris pe trup...





DRagostea cere sa fie exprimata. Nu vrea sa srea cuminte, sa pastreze tacerea, sa fie buna si modesta, sa fie doar vazuta, dar nu si auzita, nu! Ea va izbucni in vorbe de lauda, nota cea mai inalta ce sparge sticla si varsa lichidul din pahare. Ea nu e genul conservator. E un vanator de prada mare, s prada ei esti tu!. E-un joc blestemat. Cum sa continui jocul, atunci cand regulile lui se schimba intruna?Dragostea pune lumea in miscare. Iubiera e oarba. Singurul lucru de care avem nevoie este dragostea.

Ai avut grija sa nu rostesti aceel cuvinte ce aveau sa ne devina curand altar de taina. Le rosteam de atatea ori pana atunci, arucndu;te asemenea unor banuti intr-o fantana a dorintelor, sperand ca ma vor ajuta sa ma-ndeplinesc. Le foloseam in chip de gloante si ca moneda de schimb.

De ce masura iubirii este pierderea ei?