marți, 30 noiembrie 2010

la multi ani?!


"la multi ani e ziua mea..!!! " cuvintele care mi-au fermecat copilaria... ce imi doresc de ziua mea? poi.. imi doresc sa fiu sanatoasa ( ca asta e important ) sa fiu fericita.. iubita .. norocoasa nu mai sunt deci trecem peste.. sa raman la fel de "cretina".. sa nu mai sufar.. sa se termine certurile.. si tot...


acum ramane sa suflu in lumanari? sau daca mi-am spus dorinta nu se mai implineste?

miercuri, 24 noiembrie 2010

smaili feis



imi ascunnd senimentele în spatele unei feţe zâmbitoare. Nimeni nu ştie cu adevărat dacă sunt fericită sau dacă sufăr.

joi, 18 noiembrie 2010

....sadness





de juma' de ora ma uit la pagina si ma gandesc ce dracu sa scriu...singurul lucru care imi trece prin minte este.. "iarta'ma mami..sper ca am facut ce trebuia :( "


mi-e un dor nebun de tine...

luni, 15 noiembrie 2010

nu mai pot

ar trebui sa scriu ce simt pe moment nu? poi ce simt in momentul de fata este greu de explicat si de reprodus.. sunt atatea sentimente amestecate care ma imping sa zic atatea chestii....si sa fac..
ce vreau sa fac acum? poi.. sa vdm.. ah nu astea nu trebuiesc spuse :) cine citeste ma crede o psihopata sau vre-un copil dala emo care nu are ce face si care vede o drama in toate. Mai nou observat cat de repede poti trage concluzii.. fara sa gandesti si sa pui faptele cap la cap..
M-am saturat de discutiile astea.. de 9 luni capu' meu e facut tzandari.. fiecare vine cu parerea lui si incep sa se bata capp in cap..
am cedat nervos .. nu mai suport... am ajuns la capatul puterilor. oare dc? e a 4 a oara in 9 luni cand imi vine pur si simplu sa termin cu totul.

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Cum va fi muzica peste 40 de ani?

.. daca pentru generatiile trecute muzica noastra este doar zgomot..
(fiecarei generatii ii este specific un anumit stil de muzica..dar de la luna la luna apare ceva nou.. bun sau prost )
cum o sa fie peste ceva ani?

daca ce ascultau parintii este demodat..si ce ascultam noi este cuL.. cum va fi cand noi o sa fim parinti? ce muzica ne va incanta sau nu urechile?

ce zgomote noi vor aparea?