marți, 10 aprilie 2012

Papuceiiiiii si bloguri

Prin toata nebunia paginilor de pe google am gasit un magazin super interesant. http://www.zorilestore.ro / http://www.zorilestore.ro/papuci .Si am gasit lucruri foaaarte interesante ! Sunt o multime de modele de papuci pentru femei si barbati. Sigur gasiti ceva pe gustul vostru !Si pe deasupra exista si un concurs!
Perechea de papuci pe care mi'o doresc are un model foarte simpatic cu fluturasi si trei cureluse. Baretutele sunt asezate strategic , ceea ce face papuceii sa poate fi purtati si la plaja si intr-o tinuta casual .
Iata ce spune campania :

" 9 Aprilie 2012: Mai avem de oferit 115 de perechi de papuci! Promovati campania pe blogurile voastre pentru ca un numar cat mai mare de bloggeri sa participe la campanie! ZorileStore.ro si Blogatu va multumesc anticipat!

Ai blog si vrei sa castigi de pe urma lui? Atunci ZorileStore te premiaza! ZorileStore ofera 400 de perechi de papuci bloggerilor pentru un “test-drive” inovativ. Spre deosebire insa de test-drive-ul unei masini, papucii testati raman la tine! Mai bine zis, magazinul ZorileStore ofera gratuit 400 de perechi de papuci bloggerilor care participa la aceasta campanie! Vine vara iar ZorileStore si Blogatu.ro fac cadouri de sezon bloggerilor!"


Participati si voi la campanie! Sper sa primesc cat mai repede perechea de papucei de la ZorileStore ! Abea astept sa ii incerc mai ales ca vine vara !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Lasa un comentariu