luni, 15 noiembrie 2010

nu mai pot

ar trebui sa scriu ce simt pe moment nu? poi ce simt in momentul de fata este greu de explicat si de reprodus.. sunt atatea sentimente amestecate care ma imping sa zic atatea chestii....si sa fac..
ce vreau sa fac acum? poi.. sa vdm.. ah nu astea nu trebuiesc spuse :) cine citeste ma crede o psihopata sau vre-un copil dala emo care nu are ce face si care vede o drama in toate. Mai nou observat cat de repede poti trage concluzii.. fara sa gandesti si sa pui faptele cap la cap..
M-am saturat de discutiile astea.. de 9 luni capu' meu e facut tzandari.. fiecare vine cu parerea lui si incep sa se bata capp in cap..
am cedat nervos .. nu mai suport... am ajuns la capatul puterilor. oare dc? e a 4 a oara in 9 luni cand imi vine pur si simplu sa termin cu totul.

3 comentarii:

  1. Dar întodeauna vei avea prieteni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nu mai fi trista :(( Poate cu timpul vei vedea viata cu alti ochi si nu va mai fi la fel de gri cum ti se pare ca este acum iar atunci cand nu mai poti gandeste-te la ceva ce iti da putere sa mergi mai departe I know you can do it :). Take care :* (iepu)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu stiu prin ce treci, de ce esti suparata, si nici n-am sa iti spun vaaai, cum tu, erai cea mai vesela, nici nu banuiam, stiu cum e sa auzi asta si este foarte enervant.
    La un moment dat ajungi sa treci peste, sau sa te obisnuiesti sa traiesti cu durerea. Depinde de ce anume a provocat-o, pentru ca unele lucruri sunt trecatoare, altele permanente..

    RăspundețiȘtergere

Ti-a placut ? Lasa un comentariu