joi, 7 iulie 2011

asa se da bacu' mai nou :)))









si traducerea :

Subiectul II

Adica lumea ar mai trebuii sa mai citeasca in ziua de astazi mai multe carti pt ca sunt cam analfabeti, bine nici eu nu sunt prea destept dar mai stiu si eu ceva.

Subiectul 4(asta il fac in plus)

Eu astazi mam indragostit de colega de banca are un fundulet obraznic rau de tot. Este blonde amestecat cu bruneta este imbracata in pantaloni albi, adidesi o gecuta seni, o bluzita maro mai strampta sai iasa sanii in evidenta. Este frumosici la fata. Si va dati seama ca as face ceva cu ea. Sper ca vati dat seama ce ...

Subiectul III

Drama pe care o voi prezenta astazi este "Eu si Mama" Scrisa de Eu

Eu si cu mama suntem niste persoane foarte dramatice mai ales cand ma bate cu facaletu. Mo batut rau de tot cand neam pus fix acasa pt ca am dat telefon la opt noua, opt noua la fetite bine dar atunci mo batut cu paleta de batut covoare de ce mia dato. Bine dar si eu cand ma enervez parachiri fac cu ea. Dar sa va mai spun cand am luat primul 3 la Romana in clasa cincea si lam facut noua lam facut eu noua dar doamnei diriginta in loc sa semneze a scris 3 in paranteza la carnetul de note si atunci ma batut cu umerasul de haine dar mai era si din lemn o ora ma batut. Dar sa stiti si dumnevoastra doamna profesoara (profesor) ca mami ma iubeste foarte mult zis ca-mi da doua sute sami platesc abonamentul la Conex. Bine ii mai cer eu bani sa ma duc la ruleta dar mai alartaieri am pierdut un milion si sapte sute si inca cinzei de euro de am plans 3 zile.
Si asta a fost lucrarea mea sper cami dati si mie un punct macar pt impresia artistica.
Va pup dulce si mai ales daca sunteti profesoare si tanara. Daca sunteti profesor nu va mai pup. Va iubesc.pa

Un comentariu:

Ti-a placut ? Lasa un comentariu