miercuri, 25 iulie 2012

Asociatia Eco Habitat

De curand ma pasioneaza ecologia si tot ce tine de acest domeniu. Am descoperit cu ajutorul BlogAwords  Asociatia Eco Habitat . Dupa cum scrie si pe siteul asociatiei, Eco Habitat Asociația Eco Habitat a luat fiinta in 2010 si are la baza un grup de tineri cu specializari in diferite domenii, dar uniti de aceiasi misiune si aceleasi obiective.

Viziunea Asociatiei Eco Habitat este de a contrui o lume in care accesul la o locuinta ieftina durabila si eficient energetic ce este contruita cu ajutorul unor tehnici ce au un impact redus asupra sanatatii mediului dar si al oamenilor. Pe langa aceasta viziune, Eco Habitat are ca misiune  atat promovarea tehnologiilor sustenibile de contruire in tara cat si aplicarea acestora intr-un mod eficient si ecologic.

Cel mai recent proiect al acestei asociatii, poarta numele de "Casa din baloti de paie". Acesta consta in consttruirea unei case pentru o familie din satul Carligul Mare,  ce locuieste, in prezent, intr-o camaruta de 4 m². Prin aceasta casa se va demonstra lumii felul in care o comunitate poate lucra impreuna cu scopul de a contrui case economice, sanatoase si ecologice. Scopul acestui proiect ( pe termen lung) este de a invata oamenii principiile permaculturii si sustenabilitatii.

Pentru acest proiect Asociatia cauta voluntari . Daca doresti sa participi inscrie-te  pe http://goo.gl/rlge6 sau, pentru mai multe detalii,  e-mail la office@eco-habitat.ro. "Workshop-ul este gratuit și poți sta oricâte săptămâni dorești tu".
Exista si posibilitatea donatiilor atat de catre companii cat si de catre persoanele fizice.


Haideti sa schimbam viata acestor oameni si sa le oferim bucuria unei locuinte !!! Ii rog pe toti cei care ma urmaresc si vor sa ajute sa acceseze acest link pentru a participa la aceasta bucurie .








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Lasa un comentariu