joi, 20 august 2009

Dragul meu, sa-mi intelegi defectele.

Dragul meu, sa-mi intelegi defectele.


Daca sunt depresiva, inseamna ca am nevoie de linistea, echilibru, sangele si viata ta ca sa-mi revin. Inseamna ca atunci cand o sa-mi revin, o sa ti le intorc inzecit.

-Daca plang nu inseamna ca sunt isterica. Inseamna ca sunt vie si ca pot sa te fac pe tine sa zambesti.
-Daca sunt nervoasa nu inseamna ca am ajuns la capatul puterilor. Inseamna ca ma pregatesc sa fiu femeia buna, blanda si dragastoasa care iti alina tie noptile, le face senine, le scutura de nori sau le picteaza in culori de stele.
-Daca sunt depresiva, inseamna ca am nevoie de linistea, echilibru, sangele si viata ta ca sa-mi revin. Inseamna ca atunci cand o sa-mi revin, o sa ti le intorc inzecit.
-Daca vorbesc prea mult e pentru ca ma simt completata de tacerea ta. Cuvintele mele sunt banale, dar nu tintuiesc in durere. Sunt pentru ridurile din coltul gurii pe care ador sa le destind. Pentru amuzamentul din ochi, pentru zambetul din buze, pentru felul in care incerci sa le cauti semnificatii si sa le dai atentie.
-Daca nu ma satur de tine e pentru ca te-as vrea cu mine o eternitate, iar tu imi promiti minim o viata. Orele, zilele, saptamanile... sunt masurabile. Pentru un suflet insetat si infometat, clipele nu sunt niciodata de ajuns.
-Daca tac cu zilele nu inseamna ca e ceva in neregula cu mine. E pentru ca vreau sa te privesc vorbind, pentru ca vreau sa-ti simt cuvintele cum ma invaluie fara tinta, pentru ca pari atat de naiv cand te straduiesti sa imi intelegi tacerea.
-Daca iti refuz bratele noaptea, e pentru ca as fi de acord sa ma sufoci cu totul. Deja mi s-a taiat respiratia...
-Daca sunt geloasa, nu e pentru ca nu am incredere in tine, ci in mine...
-Daca ti se pare ca sunt credula e pentru ca am incredere oarba in cuvintele tale.
-Daca sunt posesiva e pentru ca am facut un cult din obiectul iubirii mele. Nimeni nu are dreptul sa ma opreasca din dorinta de a fi singura si unica ta iubire.
-Daca stau cu orele la shopping e pentru ca incerc sa-mi dau seama cum e sa stai cu orele savurand o bere cu amicii.
-Daca te intrebi cum de o buna parte din finante se indreapta cu pasi siguri catre farduri, e pentru ca, cu orice pret, trebuie sa iti par frumoasa. Frumoasa ta, dar nu a lumii...
-Daca petrec prea mult timp in fata oglinzii, inseamna ca ma ingrijoreaza gandul ca vreodata ai putea sa nu ma mai gasesti minunata.
-Daca sunt prea afectuoasa, e pentru ca nu imi place sa fiu oricum. Iar mai simplu si natural de atat chiar nu pot fi.
-Daca sunt putin nesigura, e pentru ca din cand in cand am nevoie de confirmari care sa-mi aminteasca ca sunt plina de incredere in mine si in tine. In noi amandoi!
-Daca sunt vulnerabila, e pentru ca nu pot sa fac intotdeauna pe scorpia de gheata.
-Daca ti se pare ca vreau sa-mi dai intotdeauna dreptate, e pentru ca imi este ciuda sa recunosc ca ar putea sa fie tocmai invers.
-Daca ma uit atat de fix in ochii tai nu o fac pentru reprosuri, ci ca sa-mi reazem capul de pieptul si sa simt cea mai intensa si cuceritoare caldura emanata de vreo fiinta omenesca.
-Daca vreau cu atata insistenta sa fugim intr-un concediu e pentru ca imi este grozav de dor de tine si de inceputul nostru. Sunt femeie inainte de toate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Lasa un comentariu