joi, 19 noiembrie 2009

Indiferenta este arma care doare cel mai tare



Nu mai pot! Am obosit... Am obosit sa lupt pentru ceva imposibil.. Am vrut doar sa adorm si sa uit de tot.. Cand m-am trezit am uitat sau mai bine zis am renuntat..am renuntat la tot..

Am pus tot intr-un cufar, i-am pus cel mai mare lacat, si am aruncat cheia in cea mai adanca prapastie! Atat de adanca incat nimeni si nimic nu o va gasi vreodata.
Ma afund adanc in fotoliu, imi iau canea de cafea, imi aprind o tigara si ma las purtata pe valurile uitarii, ascultand din alta perspectiva versurile melodiilor care alta data imi provocau stari total diferite da starea mea de acum.. Am devenit INDIFERENTA in privinta ta si asta imi da sparanta ca pot continua. In sfarsit pot spune ca m-am eliberat de tine si nu regret..

4 comentarii:

  1. Nu ma inveti si pe mine sa fiu indiferent?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pestisorul Auriu : hmm.. nu stiu daca se poate asta..nu am cum sa te invat.asta investi singur ..desi nu doresc nimanui sa invete sa fie indiferent

    RăspundețiȘtergere
  3. superb text..inteleg perfect fiecare traire..si eu simt de multe ori la fel..insa nu am acelasi noroc de a fi indiferenta,fiecare amintire ma macina si trecutul imi aduce cate o umbra pentru a-mi constientiza nefericitul prezent :(

    RăspundețiȘtergere
  4. mhm... pare prea simplu, desi trebuie sa fi fost mult de munca pana la a ajunge indiferenta cu adevarat, asta daca ai reusit sa atingi starea aceea... de cate ori nu am auzit eu propozitia "Am obosit!" si degeaba pana la urma, caci suntem tot aici si cu zambetul pe buze uneori, decidem sa continuam :)

    RăspundețiȘtergere

Ti-a placut ? Lasa un comentariu