sâmbătă, 5 martie 2011

imi lipsesti atat de mult


Toata ziua m-am gandit ce sa scriu.. nu-mi venea nimic in minte.. aveam doar o durere sfasietoare care se acutiza cu fiecare secunda.. Aveam in suflet un dor nemarginit insotit de dorinta de a te mai strange in brate macar o data.. sa te sarut pe obraz si sa iti spun TE IUBESC! Golul din stomac m-a insotit toata ziua, iar lacrimile s-au zbatut atat de mult sa curga..ca pana la urma am cedat... am uitat o clipa de locul unde ma aflu si mi-am cufundat sufletul in lacrimi.. o parte din mine lipseste..te vreau inapoi!! vreau sa iti mai spun "Sarna' mami" cand te intorci de la servici.. vreau sa mai vorbim ca alta data.. vreau sa iti daruiesc flori de ziua mamei, de martisor, de ziua ta, in fiecare zi!...Imi lipsesti atat de mult...

4 comentarii:

  1. M-a cutremurat post-ul asta!
    Sincere condoleante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi pare rău că nu am fost lângă tine. :( >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. M-a apasat , Articolul , Condoleanta , Tu sa fi fericita si o sa fie si Mama ta la fel . Acolo unde e te vegheaza Mereu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Te iubeste de acolo de sus si este mereu langa tine chiar daca nu o vezi , este mandra de fata cea mica pe care a lasat-o si este si mai mandra de fata mare ce a devenit !

    RăspundețiȘtergere

Ti-a placut ? Lasa un comentariu