sâmbătă, 10 octombrie 2009

Inghetarea Simturilor
Ma simt un suflet naufragiat la malul marii de sperante.. o mare in care imi este imposibil sa inot.. poate ca odata cu venirea iernii vor ingheta si toate gandurile si sperantele mele vor deveni reci.. Este atat de usor sa privesti totul din exterior, sa fi obiectiv sa nu iti dai seama de toate iluziile create cu ajutorul acestui peisaj macabru in care te scalzi.Pe zi ce trece vantul rece care bate imi ingheata simturile iar toata fiinta mea se sfarama in neant.


Timpul trece.. iarna se duce.. primavara este pe sfarsite iar caldura verii o simt tot mai aproape.. cu mult dor atungerile razelor soarelui ma fac sa simt cum fiecare por se incalzeste si se topeste fiecare gand macabru si cum dispar toate iluziile inghetate si cum se transforma in posibile reusite.
Este curios cum acea senzatie de neputinta se transforma in dorinta doar cu simpla atingere a caldurii mult asteptate. Omul naufragiat sta acum pe malul marii si priveste, cu dragostea creatorului, peisajul mirobolant aflat in fata lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ti-a placut ? Lasa un comentariu