marți, 1 decembrie 2009

melancolie si spiritul sarbatorilor! si e dabea inceput de decembrie



mda.. sunt zile in care ma urasc..sau mai bine zis urasc toata melancolia care ma inconjoara.. urasc sa ascult melodii si sa ma poarte departe.. unde gandul meu nu vrea sa ajunga.. acel departe in care esti doar tu acel departe rece si lipsit de sens.


as vrea sa.. ei bine as vrea sa... oh mi-am pierdut si ideile.tot ce am in minte sunt ochii tai verzi si zambetul acela ironic de care nu pot sa ma lipsesc oricat de mult as vrea. simt ca ma urmareste pretutindeni, simt ca este ca o umbra a umbrei umbrelor locurilor pe unde am trecut .. ce ciudat suna.mai ciudat este ca imi doresc atat de mult sa scap de tot incat uit esentialul.. uit ca trebuie sa traiesc, sa respir, sa iubesc, sa zambesc, sa visez la altceva decat la tine.

ce ironic.. uit esentialul.. uit un caiet acasa , uit portofelul pe masa, uit sa pun telefonul la incarcat.. uit.. dar nu uit ceea ce trebuie. nu te uit pe tine! sau .. cand spun ca sunt bine(sau mai bine zis ma mint singura) exact atunci cand zic gata! s-a terminat in sfarsit! .. de undeva de departe apari tu.. gen :
"-la multi ani :*>:D< am vrut sa te sun dar nu mai am numar tau de orange"
"-da sunt convinsa"
"-crezi ce vrei"


ahaha ce melodie a venit in playlist.


Last Christmas, I gave you my heart
But the very next day, You gave it away
This year, to save me from tears
I'll give it to someone special


ATAT!! las melancolia deoparte ca m-a cuprins spiritul sarbatoilor!! vin!! sarbatorile vin!! vin sarbatorile vin! abea astept mirosul de cozona ci portocale n dimineata de craciun :D si cadourile multe cadouri

Un comentariu:

Ti-a placut ? Lasa un comentariu